szubjektív portál

 

Köszöntelek Kedves Olvasó!

 

Örülök, hogy itt vagy, mert ez azt jelenti, érdekel mi is ez az egész?

Nos, a kitaláló szándéka szerint hiánypótlás.

Mert bizony nagyon sok minden hiányzik városunkban, városunkból!
Léteznek persze ilyen-olyan oldalak, honlapok, amiken még akár véleményt is olvashatsz, de pillanatnyilag leginkább a város polgármestere v.s. egyes képviselők viaskodásának lehetsz tanúja, vagy kénytelen elszenvedni a belháborút.
Teszed ezt ahelyett, hogy információt kapnál a város életéről, a valóságos történésekről, a sport és kulturális élet legfrissebb mozzanatairól.
Teszed ezt ahelyett, hogy drukkolhatnál a focistáknak, a kézilabdázóknak, vagy együtt örülhetnél a küzdősportok szerelmeseivel sikeres szereplésük okán.  Hogy olvashatnál arról, mi is történik a városban.
Majd Te véleményt alkotsz, majd Te elmondod, szerinted melyik intézkedés milyen! Hiszen Albertirsa a Te városod, a mi városunk! Az, hogy ki hogyan pályázik a legfőbb városatyai székre, és ezért hogyan hord össze hetet-havat, miért érdekeljen Téged? Az egyébre nem jó, mint valamelyik „oldalra” állítson, holott az igazság az, hogy nem Neked kellene bármelyik oldalra állnod, hanem nekik kellene a Te oldaladon állniuk!
Ha nincs lehetőséged elmondani mit szeretnél, Te hogyan látod azt, ami van, akkor honnan is tudhatnák a Képviselő Hölgyek, Urak, mit is kell képviselni?
Nekem az jön le a folyamatos sárdobálásból, hogy nem is érdekli egyik felet sem az, hogy Veled, velem mi van, az, hogy hogyan lehetne közös nevezőre jutni a város és annak polgárai érdekében! A legfőbb téma, hogy minél inkább lehazugozzák egymást, aztán aki a hangosabb, beüljön egy kényelmes székbe, ahonnan majd mindenféle felelősség nélkül sütögetheti a pecsenyéjét!
Te ezt akarod? Te erre vagy kíváncsi?

Mi nem ezt kínáljuk Neked!
Reményeink szerint itt egy helyen meg fogsz találni mindent, ami érdekelhet, válogathatsz a témákban, sőt, ha úgy gondolod magad is szerzővé, szerkesztővé válhatsz! Ha van egy érdekes, vagy szerinted érdekes témád, dolgozd fel, írd meg, töltsd fel, és miután átnéztük, az esetleges stilisztikai, nyelvtani hibákat kijavítottuk, megjelentetjük.
Egy dolgot ne feledj! A cikk aláírása kötelező! Hiszen az állítások valóságtartalmáért Neked kell helytállnod! A „Vélemény” rovatban pedig azért, hogy tudjuk, kinek is a véleménye! (Reményeim szerint, ha nem álneveket, a fórumokon megszokott „Nick” nevet használsz, az írásodban ügyelni fogsz a stílusodra is.)
Na jó, a hozzászólások mehetnek „Nick” névvel is… 😀
Tudom, előfordulhat, hogy majd itt is elfajulnak a dolgok, de majd megpróbálunk odafigyelni arra, hogy ne így legyen!

Viszont szeretnénk, ha örömödet, bánatodat, sikereidet és a vidám perceidet megosztanád velünk, hiszen az öröm nagyobb, a bánat könnyebb, ha másokkal közösen viseljük!
Rovataink között helyt adunk az esküvői gratulációknak, a részvét nyilvánításoknak, de jelezhetsz várható bulit, sport, vagy bármilyen egyéb rendezvényt!

Ha nem vagyunk tökéletesek, nézd el nekünk, még csak most születtünk! Segíts inkább abban, hogy szépre és jóra cseperedjünk mindannyiunk örömére!

Ezt kívánja magunknak az oldal tulajdonosa:

Kecser István

Időjárás

Városunk adataiért
kattintson a képre!HőtérképAdatszolgáltató: Időkép.hu

Archívum